شنبه 16 خرداد 1405 - Sat 06 Jun 2026
  • هشدار هواشناسی برای ۱۷ استان

  • قیاسی: سکوتم در زمان جنگ اشتباه بود!

  • بیانیه ایران درباره نقض مستمر آتش‌بس توسط آمریکا

  • قدردانی وزیر کشور از مواضع اصولی چین

  • بازداشت و بازجویی ۷ بازیکن تیم ملی فوتبال عراق در آمریکا

  • مذاکرات ایران و آمریکا در مراحل پایانی است

  • قائم مقام دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب شد

  • رویدادها و لحظه‌های ثبت‌شده در نقاط مختلف جهان / عکس

  • شکایت میلیون دلاری بیخ گوش استقلال

  • یک شایعه ترسناک درباره تیم ملی ایران!

  • تلاش یک تیم تروریستی برای ورود به خاک ایران

  • اراذل زمین‌خوار را در اقدسیه زمین‌گیر شدن/فیلم

  • ترور فرمانده ارتش لبنان در حمله اسرائیل

  • ایلان ماسک و ترامپ آشتی کردند /فیلم

  • تصادف شاخ به شاخ دو پراید؛ ۳ کشته و ۲ مصدوم

  • التهابی که هیچ ربطی به خط تولید نداشت

  • آمریکا قادر به جبران نفت از دست رفته در هرمز نیست

  • مصوبه جدید شورای رقابت برای فروش خودرو

  • بازگشت طلا به کانال ۱۷ میلیون تومان

  • ایران حتی یک بار به امارات حمله نکرده

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 56280
    تاریخ انتشار: 17/ارديبهشت/1396 - 12:36
    دانشگاه تهران

    "آشنا" بازهم بهانه می‌آورد؟

    انجمن اسلامی مستقل دانشگاه تهران اعلام کرد که آمادگی میزبانی مناظره نادران با نمایندگان دولت در تالار چمران این دانشگاه را دارد؛ آیا مشاوران روحانی باز هم بهانه می‌آورند؟

    "آشنا" بازهم بهانه می‌آورد؟

     الیاس نادران اقتصاددان روز گذشته و در بیانیه‌ای از حسام‌الدین آشنا مشاور رئیس‌جمهور دعوت کرد با توجه به تعلل رسانه رسانه ملی در برگزاری مناظره‌ میان نمایندگان نامزدها، با معرفی نمایندگان اقتصادی روحانی با او به مناظره بپردازند.

    پس از طرح این  پیشنهاد حسام الدین آشنا مشاور روحانی به ظاهر از این پیشنهاد استقبال کرد اما فحوای نوشته او و شرط و شروطی که برای این مناظره گذاشت نشان می‌دهد احتمالاً دولتی‌ها تمایلی به برگزاری چنین مناظره‌ای ندارند.

    مشاور روحانی در  صفحه شخصی خود نوشت که " از پیشنهاد ایشان استقبال می‌کنم . فکر می‌کنید صدا‌وسیما حاضر به پخش آن باشد؟ نمایندگان دیگر داوطلبان محترم هم حاضر به مناظره هستند؟ کدام دانشگاه و تشکل علمی مناظره را میزبانی می کنند؟با چه قواعدی؟"

    پس از پیشنهاد نادران  تشکل‌های مختلف دانشجویی از جمله بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع)، انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل برای میزبانی از این مناظره اعلام آمادگی کردند.

    در همین زمینه علی شفیعی دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران  با اشاره به دعوت الیاس نادران از حسام‌الدین آشنا برای معرفی نمایندگان اقتصادی دولت برای مناظره، گفت:  انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران این آمادگی را دارد تا میزبان این مناظره باشد.

    وی افزود: انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران ضمن هماهنگی با  نادران، آمادگی این را دارد که هر زمان برای نماینده دولت مقدور باشد، این مناظره را در تالار شهید چمران دانشکده فنی دانشگاه تهران میزبانی کند.

    حالا با اعلام آمادگی تشکل‌های مختلف دانشجویی برای برگزاری این مناظره، باید دید آیا مسئولان دولتی از این پیشنهاد استقبال می‌کنند یا خیر؟

    منبع : تسنیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما